Mad efter runden

Slut golfrunden af på Aars Hotel med en pariserbøf og en fadøl til kun 125 kr. pr. person.
Bestil på tlf. 98 62 16 00 og se mere om Aars Hotel ved at klikke her.

Planlægger du et besøg i Aars Golfklub for en gruppe, er vi gerne behjælpelige med at arrangere spisning (minimum 12 personer).

Ligeledes er der mulighed for fra klubbens side at sørge for borddækning ved en privat match eller andre arrangementer. 
Her kan du se det aktuelle menukort for golfgrupper. 

På grund af stigende priser, er der ingen faste priser,  RING til Kontoret for at få tilbud på det ønskede.

Morgenkaffe:

Rundstykker,rugbrød,spegepølse,1slags pålæg, ost, marmelade, smør, kaffe/the 
1 Rundstykke, smør, marmelade, ost, kaffe/the   
1 Kande Kaffe (8-10 kopper)   

 

Frokostretter:

Club Sandwich med kylling, bacon, salat og tomat.   
Luksus Stjerneskud med kogt og stegt fisk, rejer og dressing.   
Herrefrokost: Marinerede sild med karrysalat efterfulgt af pariserbøf. 
Smørrebrød (Snitter) 3 stk.
Landgangsbrød, m. 3 slags pålæg
Burger med ost, tomat, løg, hvidløgsdressing og ovn-kartoffel 
Trekant-Sandwich med diverse pålæg   (anbefaling min. 2 stk) 
2 stk. Frikadeller (store) med kartoffelsalat 
Frokost-tallerken

 

Varme retter:

Himmerlandsgryde med bacon, cocktailpølser, ris og salat   
Mørbradbøffer med champignon ala creme og mixed salat 
Biksemad med tilbehør
Stegt flæsk m. kartofler, persillesauce og rødbeder 
Wienersnitzel med ærter og pommes saute 
Dansk Bøf med bløde løg, kartofler og bøfsauce 

 

Buffet ”Petit”

Grønsagstærter, Mixed salat, Mørbradbøf med champignon ala creme og hjemmebagt brød  
Med kage pr. person:  

 

Buffet 1

 Varmrøget laks med røræg og asparges, Frikadeller, lun Skinke, Kartoffelsalat, Mixet salat og hjemmebagt brød  

 

Frokost / Buffet  2

Marinerede sild med karrysalat, rejer med mayonnaise og citron, fiskefilet med remoulade og citron, mørbradbøf med champignon. Ost, samt brød og smør

 

Buffet 3

Varmrøget laks med basilikumcreme. Røget tun med parmesan, ost og limesirup. Røget dyrekølle med marinerede bær. Unghane fyldt med ricotte tilsmagt med timian. Peberstegt kalvefilet. Små ovenbagte kartofler tilsmagt med timian. Tomater og rødløg med basilikumcreme. Blandet satat med frugt og grønt.

 

Tapas Anretning  

Til den lille sult, 4 Retter  
Til den normale Sult, 6 Retter

 Til den store sult, 8 Retter                                                                                                                                                                                                 

 

Bindende Bestilling, senest 3 dage før MATCH til GOLFKLUBBEN - "Klik for kontakt"

Minimum 12 Personer.      Efter kl.18 og Søndag/Helligdage  20 Personer. 

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.
×

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Accepter